Mrs. Harris Goes To Paris is vanaf 20 juni op SkyShowtime te streamen

De film Mrs. Harris Goes To Paris is vanaf 20 juni 2023 te streamen op SkyShowtime. Het is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster die droomt van een couturejurk van Christian Dior. Haar droom neemt haar mee op een bijzonder avontuur naar Parijs. Bekijk hieronder een trailer. 

Mrs. Harris Goes To Paris op SkyShowtime

In het Londen na de Tweede Wereldoorlog verdient Ada Harris (Academy Award®-genomineerde Lesley Manville) de kost door huizen schoon te maken. Sinds haar geliefde man Eddie niet is teruggekeerd uit de oorlog, leidt Ada een eenzaam leven. Ondanks de tegenslag is Ada niet het type dat bij de pakken gaat neerzitten en klaagt over haar omstandigheden. Wanneer de pragmatische Ada in de slaapkamer van een rijke werkgever een onvoorstelbaar mooie Christian Dior-jurk ziet hangen, voelt ze tot haar grote verbazing een overweldigend verlangen. Deze jurk is een waar kunstwerk, zo verfijnd en zo prachtig dat hij iemands leven echt kan veranderen.

Nadat Ada extra klussen heeft aangenomen en zoveel mogelijk heeft gespaard – en zelfs haar geluk heeft beproefd op het circuit – lukt het Ada om genoeg geld bij elkaar te sprokkelen voor het kopen van haar eigen Dior-jurk. Ze neemt afscheid van haar goede vrienden Vi (Ellen Thomas) en Archie (Jason Isaacs) en zet koers naar Parijs om het prestigieuze House of Dior te bezoeken en haar dromen uit te laten komen. Eenmaal in Parijs loopt Ada tegen een aantal verrassende tegenslagen aan, waaronder de intimiderende Madame Colbert (Academy Award®-genomineerde Isabelle Huppert) van Dior, die huivert bij het idee dat een doodgewone schoonmaakster haute couture draagt.

Maar ondanks alle obstakels weigert Ada Parijs te verlaten zonder haar jurk. Haar vastberadenheid charmeert de idealistische Dior-boekhouder André (Lucas Bravo), het vriendelijke model Natasha (Alba Baptista) en de aristocratische Marquis de Chassagne (Lambert Wilson), de meest begeerde vrijgezel van Parijs. Ada beseft al snel dat ze door haar eigen leven te veranderen, ook de levens van iedereen om haar heen begint te veranderen. Wie weet redt ze zelfs het House of Dior van de ondergang.

De film heeft rollen voor Lesley Manville, Isabelle Huppert, Lambert Wilson, Alba Baptista, Lucas Bravo, Ellen Thomas, Rose Williams, Jason Isaacs.

Met de verfilming van Paul Gallico’s roman ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ uit 1958 creëert schrijver en regisseur Anthony Fabian een boeiend, modern sprookje over het najagen van je dromen, de kracht van vriendschap en het belang van trouw blijven aan jezelf.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...