Murdaugh Murders: A Southern Scandal vanaf 22 februari op Netflix

De documentaireserie Murdaugh Murders: A Southern Scandal vertelt het schokkende verhaal van de Murdaugh-familie en legt een web van moord en corruptie bloot. De reeks is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Sinds 2014 leeft een hechte gemeenschap in South Carolina in de nasleep van een reeks gewelddadige, dodelijke misdaden, waarbij één familie betrokken lijkt te zijn. De nieuwe true crime-serie Murdaugh Murders: A Southern Scandal laat zien hoe de prominente familie Murdaugh hun rijkdom en privileges naar verluidt tot het uiterste heeft gebruikt en misbruikt, en welk familielid er naar verluidt achter zit.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal

De Murdaughs waren een van de meest vooraanstaande families van South Carolina, maar de dood van tiener Mallory Beach bij een dronken bootongeluk begon met het ontrafelen van hun nalatenschap. Wanneer Paul Murdaugh – de vermeende bestuurder van de boot – en zijn moeder Maggie op brute wijze vermoord worden aangetroffen, komt een eeuw van corruptie, macht en doofpotaffaires aan het licht. De driedelige serie bevat verslagen uit de eerste hand van degenen op de boot die noodlottige nacht, van wie velen tot nu toe niet hebben gesproken over de crash of dubbele moord op Maggie en Paul, waaronder Paul Murdaughs oude vriendin, Morgan Doughty; Mallory Beach’s jeugdvrienden, Miley Altman en Connor Cook; Mallory’s vriend, Anthony Cook; en verscheidene anderen.

De rechtszaak tegen Alex Murdaugh is nog lang niet voorbij en kan zich zomaar jaren voortslepen. Omdat de zaak tegen Alex eind januari van start ging, wordt er inmiddels gespeculeerd dat Netflix mogelijk een tweede reeks aflevering zal uitbrengen. Er zijn ook al eerder een podcast en twee documentaireseries aan dit onderwerp gewijd.

De Netflix documentaireserie Murdaugh Murders: A Southern Scandal is vanaf 22 februari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...