Murder on the Orient Express komt naar de theaters in Nederland

Na het succes van The Mousetrap brengt REP Entertainment Murder on the Orient Express naar een theater bij jou in de buurt. Geniet van het spannende moordmysterie van Agatha Cristie, met hoofdrollen voor onder meer Remko Vrijdag en Lone van Roosendaal. Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader.

Op een winteravond stapt detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben maar wie spreekt de waarheid? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Murder on the Orient Express in het theater 

Net na middernacht komt een trein middenin een hevige sneeuwstorm tot stilstand. De volgende ochtend is er een passagier dood. Gelukkig bevindt de bekende detective Hercule Poirot zich aan boord van de Oriënt Express. Hij gaat op onderzoek uit. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar niets is wat het lijkt. Wie spreekt de waarheid? Alle passagiers zitten opgesloten in de trein en richten zich tot detective Poirot. Lukt het hem de moordenaar te ontmaskeren, terwijl deze zich in hun midden bevindt?

Toneelschrijver Ken Ludwig (De Drie Musketiers, Crazy for You) bewerkte de klassieke thriller voor het theater. Een ultieme whodunnit, waarbij jij je tot het einde toe afvraagt wie de dader is. Houd jij je verstand erbij? Murder on the Oriënt Express is een moordzaak die je niet snel vergeet, waarbij iedereen het gedaan kan hebben. Een intrigerende avond vol spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar!

De cast bestaat uit namen als Remco Vrijdag, Lone van Roosendaal, Frederik Blom, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Belle Zimmerman. De voorstelling wordt geregisseerd door Jasper Verheugd.

Murder on the Orient Express is na de première op 26 november te zien door heel Nederland. Bekijk de speellijst hier.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...