Theater voorstelling Juf Roos, Een partijtje voor Gijs vanaf september 2023 te zien

Na het grote succes van de eerdere Juf Roos theater voorstelling komt nu eindelijk de langverwachte, nieuwe theatershow Juf Roos, Een partijtje voor Gijs naar de theaters. Nederlands meest populaire Juf maakt een nieuw avontuur samen met Gijs. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren.

Theater voorstelling Juf Roos, Een partijtje voor Gijs

Juf Roos, Een partijtje voor Gijs is een spannende en muzikale reis die Juf Roos en Gijs maken langs alle plekken waar de verjaardag van Gijs wordt gevierd. Ze komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde.

Juf Roos is een Nederlands kinderprogramma van Telekids (RTL) en is zowel te zien op RTL Telekids, Youtube als via de Juf Roos Club! De actrice Melissa Drost speelt Juf Roos en Gijs wordt gespeeld door Jörgen Scholtens.

De serie gaat over een juf die in de molen woont en iedere dag bezoek krijgt van haar goede vriend Gijs. Samen zingen ze populaire kinderliedjes waarbij Juf Roos en Gijs door een geanimeerd landschap lopen. Er zijn vier seizoenen uitgebracht en in juli 2019 werd een bioscoopfilm uitgebracht. In de theatershow Juf Roos gaat op vakantie wordt de rol van Juf Roos afwisselend gespeeld door Anouk de Pater en Sandra Jonkman. Gijs wordt gespeeld door zowel Ricardo Blei als Bart Klop.

Op dit moment is de voorstelling Juf Roos gaat op avontuur te zien in de Nederlandse theaters. Het is een van de meest succesvolle theaterproducties voor jeugd en familie van dit moment met alleen maar uitverkochte shows in heel Nederland. Het grote succes van de theatervoorstellingen van Juf Roos wordt voortgezet op 27 september 2023. Dan is de première van de nieuwe Juf Roos theatershow: Juf Roos, Een partijtje voor Gijs. Voor meer informatie, zie: https://www.trendmedia.nl/juf-roos-theater/

Juf Roos liedjes

De liedjes van Juf Roos zijn bekend bij jong en oud. Hierdoor zijn ze erg geschikt om samen te zingen! Elke aflevering bevat een van de leuke en herkenbare typisch Nederlandse liedjes! De liedjes van Juf Roos kun je op YouTube bekijken en beluisteren. Hieronder een compilatievideo.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...