Musical 40-45 vanaf september 2024 in Nederland te zien | Hoofdrollen bekend

Vandaag heeft Studio 100 de eerste hoofdrolspelers bekendgemaakt van de nieuwe spectaculaire musical 40-45 die in Nederland te zien zal zijn. Soy Kroon en Dorian Bindels zullen in de huid kruipen van de broers Dirk en Louis Zegers. Daarnaast zien we ook Gaia Aikman en Niniane Everaert als de vriendinnen Leah Liebmann en Marie de Jong. De kaartverkoop voor 40-45 de musical is vandaag gestart.40 – 45 de musical in Nederland

De Tweede Wereldoorlog betekent voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden. Vanaf september 2024 brengt Studio 100 hierover een spectaculaire en intense voorstelling. Deze productie wordt gerealiseerd met steun van Joop van den Ende.

De voorstelling bestaat uit spectaculaire scènes met heel wat special effects. Het publiek zal geraakt worden met muziek en pakkende beelden die hen naar de keel zullen grijpen. 40-45 gebruikt een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten wordt de locatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld helemaal passend gemaakt voor de voorstelling. Op alle vlakken zal 40-45, de musical een uitzonderlijke productie worden.

Vanaf september 2024 zal 40-45, de musical in Nederland te zien zijn, in de Midden Nederland Hallen (Barneveld). Eerder was deze musical in Vlaanderen te zien en werd de succesvolste musical ooit in België. Het was Joop van den Ende die producent Gert Verhulst overtuigde om deze voorstelling ook in ons land te spelen.

Voor meer informatie en tickets kijk je hier!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...