Het Perfecte Plaatje 2023 | Dit zijn de deelnemers

RTL meldde dat het achtste (reguliere) seizoen Het Perfecte Plaatje 2023 op woensdag 4 oktober gaat beginnen! Vanaf dan is het programma weer wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Eerder zijn de tien nieuwe deelnemers bekend gemaakt voor Het Perfecte Plaatje 2023. Aan het nieuwe seizoen doen onder anderen zanger Frans Duijts, model en Bachelorette Sylvia Geersen, actrice Loes Haverkort en acteur Waldemar Torenstra mee. Ook financieel adviseur Annemarie van Gaal, acteur Niek Roozen, presentatrice Quinty Misiedjan, presentator Henry Schut, voormalig First Dates-maître Sergio Vyent en Anna Drijver doen een gooi naar de winst. Dat doen zij uiteraard onder de bezielende leiding van Tijl Beckand en juryleden William Rutten en Cynthia Boll.Het Perfecte Plaatje 2023 deelnemers

Het Perfecte Plaatje trekt al meerdere seizoenen veel kijkers. Het wordt sinds 2016 jaarlijks uitgezonden. In 2022 werd er tevens een special in de zomer uitgezonden. In het programma gaat een geselecteerde groep bekende Nederlanders onder leiding van presentator Tijl Beckand de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de beste foto’s op professioneel niveau kan maken. Dit doen ze aan de hand van verschillende foto-opdrachten.

Het is de achtste reeks van het reguliere versie van Het Perfecte Plaatje. Eerdere winnaars van het programma zijn onder anderen Bibi Breijman, Humberto Tan, Patty Brard, Patrick Martens, Linda Hakeboom. Dan zijn er ook nog twee edities van Het Perfecte Plaatje Op Reis. De eerste keer ging Maurice Lede er met de winst vandoor. Woensdagavond werd bekend dat Leonie ter Braak de tweede reeks won.

Vanaf woensdag 4 oktober is het programma Het Perfecte Plaatje 2023 wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Afbeelding via RTL

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...