Nancy Drew seizoen 3 vanaf 23 januari op FOX Nederland

Goed nieuws voor alle Nancy Drew fans: vanaf 23 januari 2023 is Nancy Drew seizoen 3 te zien op FOX Nederland.

Nancy Drew seizoen 3 op FOX

Tiener Nancy Drew is een briljante amateurdetective. Als haar moeder komt te overlijden, gaan haar plannen om te studeren niet door en besluit ze te stoppen met haar speurwerk. Maar dan wordt een rijke vrouw vermoord en valt de verdenking op Nancy en vier leeftijdsgenoten. Ze besluiten de moord zelf te onderzoeken om hun naam te zuiveren.

Seizoen drie begint een week na de finale van seizoen twee, toen we Nancy’s mysterieuze familielid Temperance Hudson zagen terugkeren naar Horseshoe Bay. Nancy’s hoop om haar geboorteplaats te verlaten om te gaan studeren, zal worden ontspoord door deze nieuwkomer, en haar lot zal verstrengeld raken met dat van haar grootste vijand tot nu toe.

Nancy Drew is gebaseerd op de serie mysterieromans over het titulaire personage. De serie is geadapteerd voor The CW door Noga Landau, Josh Schwartz en Stephanie Savage en wordt geproduceerd door CBS Studios, in samenwerking met Fake Empire.

Het is de derde televisieserie van Nancy Drew, na The Hardy Boys / Nancy Drew Mysteries (1977-1979) en een Canadees-Amerikaanse versie uit 1995. De ontwikkeling voor een nieuwe televisieserie begon in 2015 bij CBS en later bij NBC. In 2018 verhuisde het project naar The CW.

De serie heeft hoofdrollen voor Kennedy McMann als Nancy Drew, Leah Lewis als George Fan, Maddison Jaizani als Bess Marvin, Tunji Kasim als Ned Nickerson, en Alex Saxon als Ace. Het heeft ook rollen voor Scott Wolf als Carson Drew en Alvina August en Riley Smith als nieuwe personages die voor de serie zijn verzonnen.

De serie debuteerde op 9 oktober 2019 en kreeg gemengde recensies. In oktober 2019 pakte The CW de serie op voor een volledig seizoen en in januari 2020 vernieuwde het netwerk de serie voor een tweede seizoen, dat in première ging op 20 januari 2021. Het derde seizoen ging op 8 oktober 2021 in première. In maart 2022 werd Nancy Drew seizoen 4 aangekondigd. Dit wordt tevens het laatste seizoen.

Nancy Drew seizoen 3 is vanaf maandag 23 januari 2023 om 22:00 uur te zien op FOX Nederland met dubbele afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...