Trailer voor de Netflix serie Freeridge

Netflix heeft de officiële teaser trailer uitgebracht voor Freeridge, de aanstaande tienerkomedie spin-off van de populaire serie On My Block. Het staat momenteel gepland om zijn debuut te maken op 2 februari 2023.

De video laat ons kennismaken met vier vrienden die geloven dat ze zijn vervloekt vanwege een mysterieuze doos. Onder hen zijn de zussen Gloria en Ines, die gewoon niet met elkaar overweg kunnen, terwijl we een voorproefje krijgen van hun gevecht op school.

Bekijk de Freeridge trailer hieronder.

Freeridge op Netflix

De spin-off speelt zich af in de fictieve stad van de originele serie en volgt broers en zussen Gloria en Ines en hun vrienden Demi en Cameron die een vloek hebben losgelaten die duister ongeluk in hun leven brengt. Er is een nieuwe kwartet in de stad in deze On My Block spin-off-serie.

De serie heeft rollen voor Keyla Monterroso Mejia als Gloria, Bryana Salaz als Ines, Tenzing Norgay Trainor als Cam en Ciara Riley Wilson als Demi. Ze zullen worden vergezeld door Peggy Blow, Paula Garcés, Eric Gutierrez, Eme Ikwuakor en Raushanah Simmons terwijl ze hun respectieve rollen als Abuelita, Geny, Ruben, Dwayne en Mrs. Turner opnieuw op zich nemen.

Freeridge is afkomstig van de makers van de originele serie, Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez en Jeremy Haft, die ook zullen terugkeren om te dienen als co-creators en uitvoerende producenten, samen met Jamie Uyeshiro en Jamie Dooner. Uyeshiro, Gonzalez en Haft zijn ook aangewezen als showrunners.

On My Block was een coming-of-age komedie over vier slimme vrienden die zich een weg banen door de triomf, pijn en de nieuwheid van de middelbare school die ze onderweg ervaren. Het had rollen voor Diego Tinoco als Cesar Diaz, Sierra Capri als Monse Finnie en Jason Genao als Ruby Martinez.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...