The Net : Prometheus (Seizoen 2) vanaf 9 januari op FOX Nederland

Kijk vanaf maandag 9 januari 2023 naar dubbele afleveringen van The Net : Prometheus op FOX Nederland. Prometheus is het vervolg op het eerste seizoen The Net – Promised Land. Goed om te weten is dat de verhalen los van elkaar staan en dat je dit seizoen ook kan kijken als je het eerste seizoen niet gezien hebt. Vanaf 1 februari kan je The Net – Promised Land terugkijken via Disney Plus.

The Net : Prometheus

Georg Trotter is een arts en voormalig dopingagent die zijn carrière opgaf na een tragisch auto-ongeluk waarbij hij zijn zoon verloor en zijn vrouw Diana zwaar gewond raakte. Georg krijgt de kans om een ​​nieuwe, hypermoderne, hoogwaardige kliniek in de Alpen te runnen. Hier wordt gewerkt met hightech trainingsmethoden, om geblesseerde voetballers in recordtijd weer in vorm krijgen en jong talent helpen om de beste voetballers ter wereld te worden. Ze promoten sporten zonder illegale trucs; een baan die voor Georg lijkt te zijn gemaakt. Maar al snel twijfelt hij: gaat het echt om het welzijn van de spelers en dat van de sport? Hoe meer Georg achter de fraaie façade kijkt, hoe meer geheimen hij onthult, die niet alleen naar de toekomst verwijzen, maar ook naar zijn eigen verleden.

The Net

The Net is een drama dat is onderverdeeld in drie unieke series die afzonderlijk van elkaar te bekijken zijn. De series, ‘Promised Land’, ‘Prometheus’ & ‘Powerplay,’ spelen zich respectievelijk af in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Elke serie verkent unieke aspecten binnen de miljoenenbusiness van het internationaal voetbal. Van het speelveld tot de bestuurskamer en van intieme verhalen over verdriet tot wanhopige gevechten rondom macht, controle, wraak en succes. De rode draad door de drie series is de ongeëvenaarde en wereldwijde passie voor het spel. Verbonden door de verhaallijnen en terugkerende personages, biedt The Net een dieper inzicht in wat zich achter de schermen van het internationale voetbal afspeelt.

The Net is bedacht door de Duitse opera- en theaterregisseur Matthias Hartmann die niet terugdeinst voor grootse projecten.

De cast voor The Net bestaat uit namen waaronder Tom Wlaschiha, Tobias Moretti, Angel Coulby, Benjamin Sadler, Raymond Thiry, Birgit Minichmayr, Max von der Groeben.

The Net : Prometheus is  vanaf maandag 9 januari 2023 om 20:00 uur te zien op FOX Nederland met dubbele afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...