NCIS seizoen 21 vanaf 16 maart in Nederland te zien op Net5

Vanaf 2 januari is NCIS seizoen 20 in Nederland te zien op Net5. Het drama draait rond de complexe en amusante dynamiek van een team dat onder enorme druk moet samenwerken. Parker is in het nieuwe seizoen nog steeds op de vlucht met zijn ex-vrouw Vivian, terwijl het team onderzoekt wie iets tegen hem heeft in de hoop zijn naam te zuiveren. Met de hulp van Tennant en computerspecialist Ernie Malick volgt het team hun hoofdverdachte, The Raven. Bekijk hieronder alvast een trailer.NCIS seizoen 21 op Net5

NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van NCIS (Naval Criminal Investigative Service) hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Dit kan lopen van moord op een marinier tot spionage op militair domein, van drugs deals tot verkrachting. Ze doen het op hun eigen onorthodoxe manier, maar krijgen dit toch gedaan.

Het verhaal van NCIS seizoen 21 zou een paar onderwerpen uit het vorige seizoen moeten oppikken. Eén daarvan is de cliffhanger waarbij Agent Torres betrokken is. Seizoen 20 liet Torres achter met een pistool gericht op een voormalige vijand, maar de trailer van seizoen 21 laat zien dat de agent nog meer problemen heeft. De overkoepelende verhaallijn voor het komende seizoen houdt in dat Torres wordt gearresteerd voor moord.

In een veel minder duistere verhaallijn zag Palmer in seizoen 20 ook voor het team bekennen dat hij verliefd is op Knight, dus het verhaal van NCIS seizoen 21 zal waarschijnlijk meer ontwikkeling in hun relatie zien.

NCIS is een spin-off van de serie JAG en is afkomstig van producers Donald P. Bellisario en Don McGill. De serie was voor het eerst te zien op 23 september 2003 op de zender CBS. NCIS heeft inmiddels meerdere spin-offs, namelijk NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans. Los Angeles is al tien seizoenen te zien en is New Orleans is al toe aan het vijfde seizoen. In september 2021 ging de derde spin-off NCIS: Hawaiʻi in première.

Mark Harmon leidde NCIS vanaf het allereerste seizoen als Special Agent Gibbs, maar zijn personage trok zich aan het begin van seizoen 19 terug in Alaska. Gary Cole neemt de controle over het team over van Gibbs en speelt Alden Parker, een voormalige FBI Special Agent die NCIS Supervisory Special Agent is geworden. Andere rollen zijn er voor Sean Murray, Rocky Carroll, Wilmer Valderrama, David McCallum, Brian Dietzen, Diona Reasonover, Katrina Law.

NCIS kijken in Nederland

NCIS seizoen 21 begint 16 maart om 20:30 uur op Net5. Overigens verschenen 15 februari ook seizoen 10 t/m 14 van NCIS op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...