NEON brengt horror film Immaculate uit met Sydney Sweeney | Bekijk trailer

Emmy Award-genomineerde Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria) schittert in de psychologische horror film Immaculate. NEON heeft vandaag de officiële trailer vrijgegeven. De film herenigt Sweeney met regisseur Michael Mohan (The Voyeurs), die regisseerde op basis van een script van Andrew Lobel.

Immaculate staat gepland voor een bioscooprelease op 22 maart.Immaculate film Sydney Sweeney

Film Immaculate uit met Sydney Sweeney

Sweeney schittert als Cecilia, een vrouw met een vroom geloof die een vervullende nieuwe rol aangeboden krijgt in een illuster Italiaans klooster. Haar warme welkom op het beeldschone Italiaanse platteland wordt al snel onderbroken als het voor Cecilia duidelijker wordt dat haar nieuwe huis enkele duistere en gruwelijke geheimen herbergt.

Immaculate is een psychologische horrorfilm, geregisseerd door Michael Mohan en geschreven door Andrew Lobel. De cast bestaat uit namen als Sydney Sweeney, Álvaro Morte, Benedetta Porcaroli, Dora Romano, Giorgio Colangeli en Simona Tabasco.

Sweeney en Jonathan Davino produceren voor Fifty-Fifty Films samen met David Bernad (The Mule, The White Lotus), die het project samen met Sweeney ontwikkelde na hun samenwerking aan de Emmy-winnende The White Lotus, samen met Teddy Schwarzman en Michael Heimler produceert voor Black Bear.

John Friedberg en Christopher Casanova van Black Bear zijn de uitvoerende producenten samen met Will Greenfield (Euphoria).

De film staat gepland voor release op 22 maart 2024 door Neon. Over een Nederlandse releasedatum is op dit moment nog niks bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...