Waar kun je de oorlogsserie Masters Of The Air in Nederland kijken? 

Waar kun je de Tweede Wereldoorlog-serie Masters Of The Air in Nederland kijken? De reeks is vanaf vrijdag 26 januari 2024 te zien op het streamingplatform Apple TV+, gevolgd door elke vrijdag tot en met 15 maart 2024 een nieuwe aflevering. Bekijk hieronder een trailer voor de serie Masters of the Air.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog riskeren piloten hun leven bij de 100th Bomb Group, een broederschap gesmeed door moed, verlies en triomf. De komende Apple TV+ serie wordt geproduceerd door het Band of Brothers-team Gary Goetzman, Tom Hanks en Steven Spielberg. Het trio werkte eerder samen voor de HBO serie Band of Brothers uit 2001 en de begeleidende serie The Pacific uit 2010.Masters Of The Air Apple TV

Verhaal Masters Of The Air 

De serie volgt de mannen van de 100th Bomb Group (de ‘Bloody Hundredth’) terwijl ze gevaarlijke bombardementen uitvoeren op nazi-Duitsland en worstelen met de ijskoude omstandigheden, het gebrek aan zuurstof en de pure terreur van gevechten op 7.000 meter hoogte. Het in beeld brengen van de psychologische en emotionele prijs die deze jonge mannen hebben betaald toen zij hielpen de verschrikkingen van Hitlers Derde Rijk te vernietigen, vormt de kern van Masters of the Air. Sommigen werden neergeschoten en gevangengenomen; sommigen raakten gewond of gedood. En sommigen hadden het geluk om thuis te komen. Ongeacht het individuele lot werd van hen allemaal een tol geëist.

Masters of the Air is gebaseerd op het boek van Donald L. Miller uit 2007.

Austin Butler schittert als majoor Gale Cleven, naast Barry Keoghan als luitenant Curtis Biddick en Callum Turner als majoor John Egan. De grote cast bestaat verder uit Anthony Boyle als majoor Harry Crosby, Nate Mann als majoor Robert Rosenthal en Raff Law als sergeant Ken Lemmons.

Masters of the Air is geschreven door John Orloff en wordt geproduceerd door Apple Studios, Hanks en Goetzman’s Playtone en Spielberg’s Amblin Television. Uitvoerend producent Cary Joji Fukunaga regisseerde meerdere afleveringen, samen met Dee Rees en het duo Anna Boden en Ryan Fleck.

Waar is Masters Of The Air te zien in Nederland?

De eerste aflevering van Masters of the Air zal op vrijdag 26 januari 2024 verschijnen op het streamingplatform Apple TV+ Nederland.

De voorgaande oorlogsseries Band of Brothers en The Pacific zijn een coproductie van Steven Spielberg en Tom Hanks. De series waren te zien op HBO Max, maar verschenen door een deal met HBO ook op Netflix Nederland. Veel mensen vragen zich dus af of Masters of the Air ook op Netflix komt. Helaas is deze titel geproduceerd door Apple Studios en dus een echte ‘Original’ van deze streamer. Een release bij Netflix is dus zeer onwaarschijnlijk.

Kun je Masters of the Air gratis online kijken?

De eerste aflevering van Masters of the Air is voor iedereen gratis te bekijken. Voor de andere beschikbare afleveringen zul je echter wel een abonnement moeten nemen op Apple TV+. Je eerste zeven dagen zijn een proefperiode en dus gratis. Binnen die periode kun je dus alle beschikbare afleveringen kijken.

Klik hier om gratis de eerste aflevering van Masters of the Air te kijken.

Wanneer is Masters Of The Air te zien op Apple TV+?

De eerste twee afleveringen zijn beschikbaar vanaf 26 januari 2024. Vervolgens kijk je iedere week naar een nieuwe episode, waardoor de laatste op vrijdag 15 maart te zien is. Het gehele uitzendschema ziet er zo uit:

  • Aflevering 1 – 26 januari 2024
  • Aflevering 2 – 26 januari 2024
  • Aflevering 3 – 2 februari 2024
  • Aflevering 4 – 9 februari 2024
  • Aflevering 5 – 16 februari 2024
  • Aflevering 6 – 23 februari 2024
  • Aflevering 7 – 1 maart 2024
  • Aflevering 8 – 8 maart 2024
  • Aflevering 9 – 15 maart 2024

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...