Trailer en poster voor remake Road House met Jake Gyllenhaal

Er is een nieuwe trailer en poster uitgebracht voor Road House, de door Jake Gyllenhaal geleide Prime Video-remake. De film wordt op donderdag 21 maart uitgebracht op het streamingplatform. Je kunt de nieuwe Road House trailer en poster hieronder bekijken.

Road House

Road House

In deze adrenaline-gedreven herinterpretatie van de cultklassieker uit de jaren 80 neemt ex-UFC-vechter Dalton (Jake Gyllenhaal) een baan aan als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida Keys, maar ontdekt dat dit paradijs niet is wat het lijkt.

De remake van Road House wordt geregisseerd door Doug Liman, die bekend staat om het maken van The Bourne Identity uit 2002, Mr. & Mrs. Smith uit 2005, Edge of Tomorrow uit 2014 en, meest recentelijk, Chaos Walking uit 2021 met Tom Holland en Daisy Ridley.

Met een scenario geschreven door Anthony Bagarozzi en Chuck Mondry. De cast bestaat uit namen als Jake Gyllenhaal, Daniele Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Darren Barnet, Conor McGregor, J.D. Pardo, Arturo Castro, Joaquim de Almeida, Lukas Gage, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Beau Knapp en Kevin Carroll.

 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...