Net Als In De Film vanaf 12 oktober in de bioscoop | Bekijk de trailer

De trailer van de Nederlandse musicalfilm Net Als In De Film is beschikbaar! De musicalfilm wordt geregisseerd door Albert Jan van Rees (Adios Adios, Doris) in co-regie met Dorien Goertzen, die ook het scenario schreef (Nieuwe Buren, Wat is dan Liefde). De film is ontwikkeld en geproduceerd door Hanneke Niens van KeyFilm (Soof, Wat is dan Liefde). Distributeur Independent Films brengt de film op 12 oktober 2023 uit in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Net als in de film

Net Als In De Film in de bioscoop 

Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf (Kay Greidanus) in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm (Uriah Havertong) een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.

De hoofdrollen worden gespeeld door Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong, Kay Greidanus, Eva Laurenssen, Holly Mae Brood, Jasper Heyman, Jip Smit, Leopold Witte, Jeske van de Staak, Lucretia van der Vloot, Leona Philippo, Urvin Monte, Margôt Ros, Janni Goslinga.

De film is geregisseerd door Albert Jan van Rees en Dorien Goertzen op basis van een scenario door Dorien Goertzen.

Net Als In De Film draait vanaf 12 oktober in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...