Het Feest van Tante Rita 2: De Chocobom vanaf woensdag 24 juli 2024 in de bioscoop

Het Feest van Tante Rita 2: De Chocobom is vanaf woensdag 24 juli 2024 in de bioscoop te zien.

Het Feest van Tante Rita 2: De Chocobom

In Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom volgen we de avonturen van familie Dubbel. De familie neemt deel aan een chocoladewedstrijd georganiseerd door Ko Bonoca (Rob Kemps). Wanneer er problemen ontstaan in de chocolaterie, worden ze gedwongen te verhuizen naar een camping, waar moeder Chanelle (Edsilia Rombley) het animatieteam leidt en vader Jan (Pim Muda) de keuken runt. Tante Rita is ook weer van de partij en maakt overal een feestje van terwijl Lulu goed bevriend raakt met Max (Duco Bunschoten) die ook op de camping werkt. Als Ria Bakzeil, een ietwat kakkineuze dame, lucht krijgt van de deelname van de Dubbels aan de chocoladewedstrijd gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt. Lulu schakelt de hulp in van haar vertrouwde vriend VWO (Piet Tomassen) om te ontdekken wat er aan de hand is. Lukt het VWO om de saboteur te vinden, wat spookt de baas van de camping allemaal uit en wie wint uiteindelijk de chocoladewedstrijd?

De cast bestaat uit namen als Esther Mbire, Duco Bunschoten, Pim Muda, Edsilia Rombley, Marjolijn Touw, Joanne Telesford, Rob Kemps, Piet Tomassen, Rik Hoogendoorn, Dennis Willekens.

De film is geregisseerd door Dennis Bots.

Het Feest van Tante Rita 2: De Chocobom is vanaf woensdag 24 juli 2024 in de bioscoop te zien. Deel 1 is nu te zien op Prime Video of via Pathé Thuis.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...