New Amsterdam seizoen 3 vanaf 1 juni op Netflix

New Amsterdam seizoen 3 zal vanaf 1 juni 2023 te zien zijn op Netflix. In het derde seizoen krijgen Max en zijn team te maken met de verstrekkende gevolgen van de COVID19- pandemie. Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold) is vastbesloten om de ongelijkheid in het zorgsysteem te besteden en er iets beters van te maken. Bekijk hieronder de trailer.

De Netflix-release van New Amsterdam seizoen 3 kent enige vertraging. Op Videoland waren de nieuwe afleveringen al in 2021 te zien, maar Netflix heeft nu pas de rechten. Eerder dit jaar werd bekend dat de serie na het vijfde seizoen stopt.

New Amsterdam seizoen 3 op Netflix

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Dr. Goodwin wil de status quo verstoren en bewijzen dat hij er alles aan zal doen om dit onderbezette, slecht gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld dat ebola patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan onderbrengen. Hij wil het ziekenhuis terugbrengen naar de glorietijd waarin het op de kaart werd gezet.

De cast bestaat uit namen als Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.

New Amsterdam is een televisieserie, gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer, dat op 25 september 2018 in première ging op NBC. De serie is gemaakt door David Schulner.

New Amsterdam kijken

Sinds de toevoeging van seizoen 1 & 2 is de serie New Amsterdam populair op Netflix Nederland. Daarnaast zijn de eerste vier seizoenen van de serie ook te streamen via Videoland. Het is nog niet bekend wanneer New Amsterdam seizoen 5 te zien zal zijn Videoland. Ook kun je alle seizoenen streamen op Prime Video.

Het derde seizoen van New Amsterdam bestaat uit 14 afleveringen en is vanaf 1 juni te zien op Netflix Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...