Nieuw trailer voor Love Lies Bleeding met Kristen Stewart en Katy O’Brian

Er is een nieuwe trailer van Love Lies Bleeding online uitgebracht, waarin een voorproefje wordt gegeven van de misdaadthriller onder leiding van Kristen Stewart en Katy O’Brian. De film zal op vrijdag 8 maart 2024 in de Amerikaanse bioscoop verschijnen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. Bekijk de trailer hieronder.

New Love Lies Bleeding trailer

Beschreven als een opwindend nieuw liefdesverhaal, draait de film rond een teruggetrokken sportschoolmanager Lou die verliefd wordt op Jackie, een ambitieuze bodybuilder die door de stad naar Vegas trekt om haar droom na te jagen. Maar hun liefde wakkert geweld aan en trekt hen diep in het web van Lou’s criminele familie.

Love Lies Bleeding is geregisseerd door Rose Glass op basis van een scenario dat ze samen met Weronika Tofilska schreef. Dit markeert Glass’ tweede samenwerking met A24 na haar regiedebuut Saint Maud in 2019. Stewart en O’Brian worden vergezeld door Jena Malone, Anna Baryshnikov met Dave Franco en Ed Harris. Het is uitvoerend geproduceerd door Daniel Battsek, David Kimbangi, Susan Kirr en Ollie Madden, terwijl Andrea Cornwell en Oliver Kassman de productie verzorgen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...