Waar kun je Moordvrouw seizoen 6 online kijken?

Wil je de serie Moordvrouw (2012–2018) kijken? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Moordvrouw kunt streamen of huren in Nederland. De serie is nu te zien op Videoland.

Moordvrouw was een Nederlandse politieserie die uitgezonden werd door RTL 4. De titel verwijst naar hoofdpersonage Fenna Kremer, gespeeld door Wendy van Dijk.

Het politieteam, maar vooral Fenna Kremer, doet er alles aan om misdaden te voorkomen en de daders op te sporen, desnoods met een confronterende en onorthodoxe aanpak. Bloedstollende races tegen de klok waarbij het gaat om leven of dood.Moordvrouw kijken

In Leeuwarden staat een team uiterst gemotiveerde en professionele politiemensen voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met deductie en ontspannen gepuzzel, maar met races tegen de klok. Een talentvolle rechercheur, Fenna Kremer, raakt getraumatiseerd, maar gaat ogenschijnlijk hersteld acht maanden later weer aan het werk. Ze komt terecht op bureau Leeuwarden, waar zij haar nieuwe team tot wanhoop drijft: door haar solistische aanpak, haar intuïtie, haar volstrekt verwerpelijke methoden en vooral… door haar succes hiermee.

De hoofdrollen worden gespeeld door Wendy van Dijk, Renée Soutendijk, Thijs Römer, Porgy Franssen, Achmed Akkabi, Chava Voor in ’t Holt, Fockeline Ouwerkerk, Mehrnoush Rahmani, Ali Ben Horsting.

Nadat de politieserie Baantjer in 2006 gestopt was, zocht RTL 4 een opvolger. In 2007 werd een pilot van Stille Getuigen opgenomen. Als alternatief kwam producent Endemol met het verhaal van een politievrouw die zowel haar carrière en de opvoeding van haar dochter belangrijk vindt. Dit script werd drastisch aangepast, waar uiteindelijk de titel Moordvrouw uit voortkwam.

De serie Moordvrouw is te online te kijken bij Videoland.

Moordvrouw seizoen 6 kijken op Videoland?

Fans van de serie Moordvrouw kwamen voor een verassing te staan. Hoewel de eerste 5 seizoenen op Videoland te zien zijn (en het zevende seizoen), blijkt Moordvrouw seizoen 6 niet meer beschikbaar te zijn op Videoland. Bij navraag bleek dit te maken te hebben met het verliezen van de rechten op het seizoen. Videoland heeft daarom dit seizoen verwijderd. Als je seizoen 6 op dit moment wilt kijken, kun je nog de DVD kopen.

In Moordvrouw seizoen 6 krijgen de teamleden te maken met Dries van Zijverden, de nieuwe teamchef, die op iedereen een prettige eerste indruk maakt. Behalve op Fenna. Zij heeft al snel het vermoeden dat Van Zijverden iets te verbergen heeft en omdat hij er niets over wil zeggen, gaat ze zelf op onderzoek uit.

Ondertussen werken Fenna, Evert, Bram en Liselotte aan uiteenlopende zaken. Ze houden zich bezig met grootschalige fraude in de bouwwereld en de uitbuiting van Poolse arbeidskrachten. Ze krijgen te maken met de dramatische gevolgen van de vrijspraak van een badmeester, die tijdens een moment van onoplettendheid een klein jongetje heeft laten verdrinken. Ze binden de strijd aan met een vlogger die mogelijk betrokken is bij een dubbele moord. Ook ervaren ze de gevaren van online daten en worden ze geconfronteerd met corruptie binnen Justitie. Tussen alle bedrijven door maakt ook Samantha opnieuw haar opwachting. Zij werkt inmiddels bij Interne Zaken en laat dit seizoen geen mogelijkheid onbenut om de teamleden het leven zuur te maken. Tot slot is er iemand die Fenna voortdurend in de gaten lijkt te houden en vreemde briefjes voor haar achterlaat. Wie is deze stalker?

Komt er een Moordvrouw seizoen 8?

Komt er een Moordvrouw seizoen 8? De RTL-serie krijgt geen achtste seizoen. Dat vertelde acteur Thijs Römer.

“We draaiden de serie altijd in de tweede helft van het jaar. Zo in augustus, september. Dat is het bijna en ze hebben mij nog steeds niet ingehuurd. We hebben heel veel plezier en veel succes gehad. Ik heb het gevoel dat het hierbij blijft.”

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...