Serie The Chosen One vanaf 18 augustus op Netflix

De nieuwe serie The Chosen One (ook bekend als El Elegido) is vanaf 18 augustus te zien op Netflix. Bekijk hieronder een trailer.

In de Mexicaanse serie The Chosen One volgen we Jodie. Een twaalfjarige die in Baja California Sur woont en ontdekt dat hij na een bizar ongeluk kwaliteiten heeft die lijken op die van Jezus. De gebeurtenissen en onthullingen die daarop volgen leiden het jonge wonderkind en zijn vrienden in een heuse coming-of-age reis door de regio.

The Chosen One op Netflix

Na een bizar ongeluk te hebben overleefd, ontdekt een twaalfjarige jongen dat hij op aarde is teruggekeerd als Jezus Christus. Hij kan water in wijn veranderen, kreupelen laten lopen… hij kan zelfs doden opwekken. Hoe zal hij omgaan met zijn lot en de wereld door een conflict leiden dat al duizenden jaren in de maak is?

De cast bestaan uit namen als Bobby Luhnow, Dianna Agron, Lilith Curiel, Juanito Anguamea, Jorge Javier Arballo, Alberto Pérez-Jacome, Patricio Serna Meza, Carlos Bardem, Alfonso Dosal, Sofía Sisniega, Eileen Yáñez en Tenoch Huerta.

De serie is gebaseerd op de graphic novel Chosen van Mark Millar en Peter Gross. De reeks is geschreven door Jorge Dorantes, Kevin Rodriguez, Iturri Sosa, Tina de la Torre, Everardo Gout en Leopoldo Gout. De regie is in handen van Everardo Gout.

The Chosen One is vanaf 18 augustus 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...