Nieuwe trailer HBO Max Original-serie The Girls on the Bus

De HBO Max Original dramaserie The Girls on the Bus, van Warner Bros. Television, gaat op donderdag 14 maart met twee afleveringen in première op HBO Max, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 9 mei. Bekijk hieronder de trailer.The Girls on the Bus

The Girls on the Bus gaat over vier journalisten met totaal verschillende journalistieke achtergronden, die samen op campagnepad gaan voor de presidentsverkiezingen. Het verhaal draait om Sadie McCarthy (Melissa Benoist), een journalist die terugverlangt naar een vervlogen tijdperk van campagneverslaggeving en alles opzij zet voor de kans om een presidentskandidaat te volgen. Sadie sluit zich aan bij de campagnebus en krijgt uiteindelijk een band met drie concurrenten, Grace (Carla Gugino), Lola (Natasha Behnam) en Kimberlyn (Christina Elmore). Ondanks hun verschillen worden de vrouwen goed bevriend terwijl ze vanaf de eerste rang meekijken naar alle drama dat hoort bij de strijd om het Witte Huis.

De cast bestaat uit namen als Melissa Benoist, Carla Gugino, Natasha Behnam, Christina Elmore, Brandon Scott, Griffin Dunne, Mark Consuelos en Scott Foley.

De serie, van makers Amy Chozick en Julie Plec, is geïnspireerd op Chozicks ervaringen als politiek verslaggever in de campagnebus met meerdere presidentskandidaten. Chozick en Plec fungeren als uitvoerende producenten naast showrunner Rina Mimoun, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Marcos Siega; Jesse Peretz produceerde en regisseerde de pilot; en Benoist fungeert als producent. De serie is van Berlanti Productions in gemaakt samenwerking met Warner Bros. Television.

The Girls on the Bus is vanaf donderdag 14 maart te zien op HBO Max.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...