Wanneer verschijnt La Reina del Sur seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer verschijnt La Reina del Sur seizoen 3 op Netflix Nederland?

La Reina Del Sur seizoen één ging in première in 2011 bij Telemundo en keerde acht jaar later in 2018 terug voor een tweede serie. Dit seizoen werd ook opgepakt door Netflix en wereldwijd verspreid.

Netflix gaf de serie voor het eerst een licentie in de Verenigde Staten in juni 2020, en het tweede seizoen verscheen in november 2019. Het nieuws over de verlenging van seizoen 3 kwam voor het eerst in juli 2020, dat uiteindelijk tussen oktober 2022 en januari 2023 werd uitgezonden op Telemundo, de Spaanstalige zender van NBC Universal.

Helaas is er nog geen releasedatum bevestigd voor wanneer je La Reina Del Sur seizoen 3 kunt kijken bij Netflix Nederland. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

De serie toont de opkomst van Teresa Mendoza (Kate del Castillo), een jonge vrouw uit Mexico die de machtigste drugshandelaar in Zuid-Spanje wordt. Del Castillo vertelde aan Deadline:

“I love playing Teresa Mendoza and am proud of the success of La Reina del Sur, the series that unleashed a new genre in Spanish language television. Each season, Teresa Mendoza’s character evolves and gets more interesting. She is a very human character with her own flaws and imperfections. Over the years, I’ve had a lot of fun playing her, and I’m curious to see what will happen in this new season. She’s a woman I learn from in every season and every episode, who continues to surprise me.”

Er is nog geen bericht over een La Reina Del Sur seizoen 4, maar in werkelijkheid ziet het er niet waarschijnlijk uit. Volgens de actrice:

“I think the third is the last and how it should be (we must) say goodbye to Teresita, so enjoy it.”La Reina del Sur seizoen 3 op Netflix

La Reina del Sur is de kroniek van de opkomst van een Mexicaanse vrouw in de wereld van de internationale drugshandel. Teresa Mendoza begint haar avontuur als een bescheiden jonge vrouw die verliefd is op een piloot in dienst van de Mexicaanse kartels. Wanneer ze haar vriend executeren vlucht Teresa, wanhopig om hetzelfde lot te vermijden. Haar ontsnapping brengt haar naar het zuiden van Spanje, waar ze een nieuw leven probeert te beginnen. Ze wordt echter opnieuw ondergedompeld in de wereld van de handel in verdovende middelen, en voor de tweede keer krijgt ze te maken met de dood van een geliefde man. Na verschillende tegenslagen, besluit Teresa het heft in eigen hand te nemen en wordt ze het hoofd van haar eigen organisatie.

La Reina del Sur (The Queen of the South) is een Spaanstalige telenovela gebaseerd op een gelijknamige roman van de Spaanse auteur Arturo Pérez-Reverte. Het eerste seizoen wordt geproduceerd door het Amerikaanse televisienetwerk Telemundo in samenwerking met het Antena 3-netwerk en RTI Producciones, terwijl seizoen 2 wordt medegeproduceerd door Telemundo Global Studios en Netflix. Het ging in première op 28 februari 2011.

Met een budget van $ 10 miljoen is het de op één na duurste telenovela ooit geproduceerd door Telemundo, de eerste is El Señor de los Cielos. Een Engelstalige remake, Queen of the South, ging in juni 2016 in première op USA Network, met Alice Braga in de hoofdrol.

Hoofdrollen worden gespeeld door Kate del Castillo, Raoul Bova, Paolo Nunez, Antonia Gil, Miguel de Miguel, Christina Urgel, Alejandro Calva, Christian Tappan.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...