Trailer voor Netflix serie The Gentlemen van Guy Ritchie

De trailer van The Gentlemen onthult meer van het komende Netflix drama onder leiding van The White Lotus-acteur Theo James, dat zich afspeelt in de wereld van Guy Ritchie’s misdaadfilm The Gentlemen. Bekijk de trailer hieronder. De serie The Gentlemen is vanaf 7 maart 2024 te zien op Netflix.

Netflix serie The Gentlemen

James wordt vergezeld door Ray Winstone, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear en Peter Serafinowicz.

In de spin-off erft Eddie Horniman (James) onverwachts het omvangrijke landgoed van zijn vader – om vervolgens te ontdekken dat het deel uitmaakt van een clandestien cannabisimperium. Bovendien willen veel onsmakelijke figuren uit de Britse criminele onderwereld een deel van de operatie. Vastbesloten om zijn familie uit hun klauwen te bevrijden, probeert Eddie de gangsters hun eigen spel te laten spelen. Maar terwijl hij wordt meegezogen in de wereld van de criminaliteit, begint hij er de smaak voor te vinden.

The Gentlemen serie is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Guy Ritchie, die ook de eerste twee afleveringen regisseerde. Tot de regisseurs behoren ook Nima Nourizadeh, Eran Creevy en David Caffrey, terwijl Will Gould, Matthew Read, Frith Tiplady, Marc Helwig, Bill Block, Ivan Atkinson en Marn Davies naast Ritchie ook uitvoerend produceren. De serie wordt gecoproduceerd door Netflix, Moonage Pictures en Miramax TV.

De serie The Gentlemen is vanaf 7 maart 2024 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...