Nieuwe trailer voor Despicable Me 4 / Verschrikkelijke Ikke 4

Gru en de Minions zijn terug! Universal en Illumination hebben de nieuwe trailer uitgebracht voor Despicable Me 4 (Verschrikkelijke Ikke 4). De film, die op 3 juli 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien is, zet de populaire animatiefranchise voort, die de hervormde superschurk Gru (Steve Carell) volgt die probeert goed te doen en familie te vinden. Bekijk de trailer hieronder.Despicable Me 4 trailer

In de eerste film adopteerde Gru drie dochters, terwijl in de tweede film Gru liefde vond bij Lucy Wilde. Despicable Me 3 had een schokkende onthulling met de verschijning van Gru’s lang verloren gewaande tweelingbroer Dru. In de vierde film verwelkomen Gru en Lucy een nieuwe toevoeging aan de familie: hun zoon, Gru Jr.

Gru en zijn familie keren terug in Despicable Me 4 met stemrollen voor o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy). Andere stemmen worden ingesproken door Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Pierre Coffin, Stephen Colbert, Chloe Fineman, Madison Polan. Will Ferrell en Sofia Vergara spreken de stemmen in van Gru’s nieuwe vijanden Maxime le Mal en Valentina.

De Nederlandse stemmen cast bestaat uit Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens als Gru, Lucy en Margot.

Mede-oprichter van Illumination, Chris Meledandri, produceert. Regisseur van Despicable Me en Despicable Me 2 Chris Renaud regisseert samen met Patrick Delage, en Mike White fungeert als schrijver.

Despicable Me 4 (Verschrikkelijke Ikke 4) draait vanaf 3 juli 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...