Trailer voor Star Wars Disney Plus serie The Acolyte

Om Star Wars Day te vieren heeft Disney een nieuwe The Acolyte trailer uitgebracht. De serie is te zien vanaf 5 juni 2024 op Disney Plus Nederland. Deze kun je hieronder bekijken.

In een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf komt een gerespecteerde Jedi-meester (Lee Jung-jae) tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg) te staan. Naarmate er meer aanwijzingen naar voren komen, bewandelen ze een duister pad waar sinistere krachten onthullen dat alles niet is wat het lijkt…

The Acolyte trailer

The Acolyte trailer

The Acolyte wordt beschreven als een mysteriethriller die kijkers meeneemt naar een sterrenstelsel van schimmige geheimen en opkomende krachten van de duistere kant die zich zullen afspelen in de laatste dagen van het tijdperk van de Hoge Republiek. Naast deze serie werkt Lucasfilm ook aan andere Star Wars-projecten, waaronder shows als Skeleton Crew, Andor seizoen 2 en Ahsoka seizoen 2

Star Wars: The Acolyte is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Leslye Headland (Russian Doll), die ook als showrunner fungeert.

Amandla Stenberg wordt vergezeld door Lee Jung-jae (Squid Game), Dafne Keen (His Dark Materials), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Dean-Charles Chapman (1917), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Manny Jacinto (The Good Place), Jodie Turner-Smith (After Yang), Charlie Barnett (Russian Doll) en Joonas Suotama als een nieuw personage in de vorm van een Wookiee Jedi-meester.

The Acolyte is vanaf 5 juni 2024 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...