Nieuwe trailer voor Martin Scorsese film Killers of the Flower Moon

Parmount Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de Martin Scorsese film Killers of the Flower Moon. De film draait vanaf 19 oktober exclusief in de Nederlandse bioscoop.

De film is gebaseerd op de geprezen bestseller van schrijver David Grann. De film speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 1920 en toont de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation. De reeks wrede misdaden werd bekend als de ‘Reign of Terror’.

Bekijk hieronder trailer van Killers Of The Flower Moon met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro in de hoofdrollen.

Killers of the Flower Moon trailer

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden.

Killers of the Flower Moon herenigt Scorsese opnieuw met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. Andere rollen zijn er voor Oscar-winnende acteur Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Louis Cancelmi, William Belleau, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd en meer.

De film wordt geregisseerd en geproduceerd door Martin Scorsese op basis van een scenario dat hij samen met Eric Roth schreef. Het is een productie van Apple Studios, Imperative Entertainment en Appian Way Productions, met Dan Friedkin en Bradley Thomas.

De film Killers of the Flower Moon draait vanaf 19 oktober exclusief in de bioscoop, in samenwerking met Paramount Pictures, en zal daarna wereldwijd beschikbaar zijn op Apple TV+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...