Nieuwe trailer voor True Detective: Night Country met Jodie Foster

De nieuwe teaser trailer van True Detective: Night Country is vrijgegeven. Het drama komt later dit jaar naar de onlangs omgedoopte Max. Bekijk de trailer hieronder.

Issa López (Tigers Are Not Afraid) schreef Night Country, met in de hoofdrollen Jodie Foster en Kali Reis. Bekijk hieronder een eerste afbeelding van HBO, waarin Foster en Reis worden voorgesteld.

True Detective: Night Country trailer

De serie draait om rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro die op zoek zijn naar een oplossing voor de zaak van zes mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen en spoorloos verdwijnen wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska. Het paar zal de duisternis die ze in zichzelf dragen het hoofd moeten bieden en moeten graven in de spookachtige waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jodie FosterKali Reis, John Hawkes (Deadwood, Winter’s Bone), Christopher Eccleston (The Leftovers), Fiona Shaw (Killing Eve), Finn Bennett (Domina) en Anna Lambe (Three Pines).

True Detective is een anthologie serie gemaakt en geschreven door Nic Pizzolatto. Het ging in 2014 in première op HBO, waarbij het eerste seizoen werd gevolgd door het tweede en derde seizoen dat niet helemaal dezelfde bijval kreeg als dat eerste seizoen.

Dit wordt het eerste seizoen van de serie zonder maker Nic Pizzolatto. Matthew McConaughey en Woody Harrelson keren terug als uitvoerende producenten, terwijl Foster ook uitvoerend produceert.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...