Trailer voor Max serie Gremlins: Secrets of the Mogwai

HBO Max heeft de eerste teaser trailer onthuld voor een nieuwe animatieserie Gremlins: Secrets of the Mogwai, van Warner Bros Animation. Dit is de langverwachte terugkeer van de Gremlins-wezens. Bekijk hieronder de teaser trailer voor Max’s serie Gremlins: Secrets of the Mogwai.

Gremlins: Secrets of the Mogwai

De animatieserie bestaat uit 10 afleveringen en is bedoeld als prequel voor de film Gremlins uit 1984 en het vervolg The New Batch uit 1990. Secrets of the Mogwai speelt zich af in Shanghai, Oost-China in de jaren 1920, en vertelt het verhaal van hoe de 10-jarige Sam Wing Gizmo, een jonge Mogwai ontmoette.

De stemmen worden ingesproken door Izaac Wang als Sam Wing, Ming-Na Wen, B.D. Wong, James Hong, Matthew Rhys, A.J. Locascio, Gabrielle Green en Zach Galligan. Daarnaast zijn er gastoptreden van Sandra Oh, Randall Park, George Takei en Bowen Yang. 

Het is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Steven Spielberg en Tze Chun. Darryl Frank, Justin Falvey, Sam Register en Brendan Hay dienen ook als uitvoerende producenten, met Joe Dante (die de eerste twee films regisseerde) als producent. In februari 2021, voorafgaand aan de seriepremière, werd de serie verlengd voor een tweede seizoen.

De eerste aflevering ging in wereldpremière op het Annecy International Animation Film Festival op 13 juni 2022. De serie zou in 2022 worden uitgezonden op HBO Max, bestaande uit 10 afleveringen, maar werd uitgesteld tot 23 mei 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...