Game of Thrones prequel The Hedge Knight is volgende spin-off serie

HBO en Max hebben een nieuwe dramaserie besteld gebaseerd op het Game of Thrones-universum. De serie heeft als titel A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight. De prequel-serie wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door George R.R. Martin en Ira Parker. Ryan Condal en Vince Gerardis zullen ook uitvoerend produceren.

De serie is gebaseerd op de reeks fantasy-novels Dunk and Egg van Martin, die de avonturen volgen van ser Duncan the Tall (Dunk) en een jonge Aegon V Targaryen (Egg) 90 jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen van A Song of Ice and Fire.

HBO Max verandert in mei in Max. De nieuwe service bevat alle HBO-content waar je van houdt, maar ook Discovery+-content en andere Warner Bros. Discovery-content.

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!  

HBO Max

A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight

Een eeuw voor de gebeurtenissen van Game of Thrones zwierven twee onwaarschijnlijke helden door Westeros… een jonge, naïeve maar moedige ridder, Ser Duncan the Tall, en zijn kleine schildknaap, Egg. In een tijdperk waarin de Targaryen-lijn nog steeds de ijzeren troon bezit en de herinnering aan de laatste draak nog niet uit de levende herinnering is verdwenen, wachten deze onwaarschijnlijke en onvergelijkbare vrienden grote lotsbestemmingen, machtige vijanden en gevaarlijke heldendaden.

Martin heeft tot nu toe drie novellen gepubliceerd in de reeks “Tales of Dunk and Egg”: The Hedge Knight in 1998, The Sworn Sword in 2003 en The Mystery Knight in 2010. De drie novellen werden vervolgens verzameld en gepubliceerd als “A Knight of the Seven Kingdoms” in 2015.

Dit is het nieuwste op Westeros gebaseerde project bij HBO. Na het wereldwijde succes van Game of Thrones, besloot HBO om een ​​aantal series te ontwikkelen die zich afspelen in de wereld gemaakt door Martin.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...