One Day as A Lion trailer met Scott Caan & J.K. Simmons

Lionsgate heeft de officiële trailer uitgebracht voor One Day as A Lion, de aanstaande misdaadkomedie met in de hoofdrol Scott Caan als een waardeloze huurmoordenaar die de taak had om J.K. Simmons‘ personage te vermoorden. De film met R-rating komt op 4 april in de bioscoop, gevolgd door de VOD en digitale release op 7 april. Bekijk hieronder de trailer.

One Day as A Lion

Jackie Powers (Caan) is een aardige vent, maar een waardeloze huurmoordenaar, en wanneer hij wordt gestuurd om een ​​sluwe schuldenaar (Simmons) uit te schakelen, maakt Jackie hem alleen maar kwaad. Jackie ontvlucht de plaats delict en gijzelt de verveelde serveerster Lola. Wanneer Jackie onthult dat hij geld nodig heeft om zijn zoon uit de gevangenis te krijgen, bedenkt Lola een plan om geld te krijgen van haar stervende moeder (Madsen). Ondertussen slaapt een misdadiger die gestuurd is om hem te vermoorden met Jackie’s ex. Deze misdaadkomedie is een geestig eerbetoon aan Tarantino en de gebroeders Coen.

One Day as a Lion is geregisseerd door John Swab op basis van een scenario geschreven door Caan. Caan en Simmons worden vergezeld door Frank Grillo (The Purge-films), Marianne Rendón (Imposters), Taryn Manning (Orange is the New Black), George Carroll (The Town) en Virginia Madsen (Candyman).

One Day as a Lion is uitvoerend geproduceerd door Caan, Barry Brooker, Ali Jazayeri, Josh Spector, Stan Wertlieb en Viviana Zarragoitia, met Jeremy M. Rosen als producer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...