You Hurt My Feelings trailer met Julia Louis-Dreyfus

A24 heeft de officiële trailer vrijgegeven voor You Hurt My Feelings, het nog te verschijnen komische drama met in de hoofdrol de Emmy-winnende actrice Julia Louis-Dreyfus. De video toont Louis-Dreyfus als een romanschrijver wiens leven verandert nadat ze per ongeluk de eerlijke recensie van haar man van haar nieuwste boek hoort, waardoor ze aan hun huwelijk twijfelt.

De film ging in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2023. Het staat momenteel gepland om op 26 mei in de Amerikaanse bioscopen te verschijnen. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

Bekijk hieronder de trailer.

You Hurt My Feelings

In de film speelt Julia Louis-Dreyfus een romanschrijver wiens langdurige huwelijk plotseling op zijn kop staat als ze hoort dat haar man (Menzies) zijn eerlijke reactie geeft op haar nieuwste boek. Het is een film over vertrouwen, leugens en de dingen die we zeggen tegen de mensen van wie we het meest houden.

You Hurt My Feelings is geschreven en geregisseerd door Nicole Holofcener, die eerder samenwerkte met Louis-Dreyfus aan Enough Said. Het wordt geproduceerd door Louis-Dreyfus, Holofcener, Stefanie Azpiazu en Anthony Bregman.

De film heeft ook rollen voor Tobias Menzies (The Crown), Arian Moayed (Spider-Man: No Way Home), Michaela Watkins (Trophy Wife), David Cross (Arrested Development), Amber Tamblyn (The Sisterhood of Travelling Pants), Owen Teague (The Stand), Jeannie Berlin (The Heartbreak Kid), Zach Cherry (Severance), Sarah Steele (The Good Wife) en meer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...