Netflix serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story vanaf 4 mei op Netflix

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de prequel serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story. De trailer kun je hieronder bekijken. Queen Charlotte: A Bridgerton Story is vanaf 4 mei 2023 wereldwijd te zien op Netflix.

Queen Charlotte A Bridgerton Story

Queen Charlotte: A Bridgerton Story trailer

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken.

Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) zijn te zien als hun welbekende Bridgerton personages. India Amarteifio (Line of Duty) speelt de jonge koningin Charlotte, Michelle Fairley (Gangs of London) speelt prinses Augusta en Corey Mylchreest (The Sandman) speelt de jonge koning George. De cast bestaat verder uit Arsema Thomas als de jonge Agatha Danbury, Sam Clemmett als de jonge Brimsley, Freddie Dennis als Reynolds, Richard Cunningham als Lord Bute, Tunji Kasim als Adolphus, Rob Maloney als de dokter, Cyril Nri als Lord Danbury en Hugh Sachs als de oudere Brimsley.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is vanaf 4 mei 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...