Oogappels seizoen 5 vanaf 13 september op NPO 1 | Bekijk de trailer

Oogappels seizoen 5 is vanaf woensdag 13 september tien weken lang rond 20:35 uur te zien op NPO 1. Bekijk hieronder de trailer voor Oogappels seizoen 5.

Oogappels seizoen 5

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar. In de serie Oogappels, volgen we vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf één hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn!

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maakt Chris zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit. Pip en Jeroen blijken toch erg verschillend en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat.

Oogappels wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman en Zip Wertwijn.

Hoofdrollen zijn onder anderen voor Bracha van DoesburghMalou GorterRamsey NasrJeroen Spitzenberger, Eva van der Gucht, Sam Ghilane, Mike Libanon, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen.

Oogappels seizoen 5 is vanaf woensdag 13 september wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start. De tien afleveringen verschijnen dan ook allemaal op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter