Joseph Gordon-Levitt wordt gitaarleraar in Apple film Flora and Son

Apple heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Flora and Son, een aankomend muzikaal drama over een alleenstaande moeder die via muziek contact probeert te maken met haar rebelse tienerzoon.

De video introduceert Flora, terwijl ze de hulp inroept van het personage van Joseph Gordon-Levitt – een muzikant uit LA – om haar gitaar te leren een band met haar zoon te krijgen. De film beleefde eerder dit jaar zijn wereldpremière op het Sundance Film Festival en zal nu op 22 september in geselecteerde bioscopen verschijnen.

Bekijk hieronder de Flora and Son trailer.

Flora and Son film trailer

In de film weet alleenstaande moeder Flora niet wat ze met haar opstandige tienerzoon Max moet doen. Aangemoedigd door de politie om voor Max een hobby te vinden, probeert Flora hem bezig te houden met een versleten akoestische gitaar. Met de hulp van een aangespoelde muzikant uit LA (Joseph Gordon-Levitt) ontdekken Flora en Max de transformerende kracht van muziek. Vanuit de muzikale geest van John Carney onderzoekt Flora and Son de band tussen moeder en zoon op een reis naar een nieuwe harmonie.

De film is geschreven en geregisseerd door de Ierse filmmaker John Carney, die vooral bekend is door het regisseren van andere muzikale dramafilms, waaronder Once, Begin Again en Sing Street. De hoofdrollen worden gespeeld door Eve Hewson (This Must Be the Place) als Flora, Orén Kinlan als Max, Jack Reynor (Midsommar) als Ian, Joseph Gordon-Levitt (500 Days of Summer) als Jeff, Kelly Thornton (Clean Break) als Heart, en Sophie Vavasseur (Evelyn) als Juanita.

Flora and Son wordt geproduceerd door Carney, Anthony Bregman, Peter Cron, Rebecca O’Flanagan en Robert Walpole. Uitvoerende producenten zijn Alison Cohen, Cathleen Dore en Milan Popelka.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...