The Morning Show seizoen 3 vanaf 13 september op Apple TV Plus

Na een onderbreking van twee jaar verschijnt The Morning Show seizoen 3 dit najaar op Apple TV Plus. Het derde seizoen van de serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon gaat op 13 september in première met twee afleveringen. Nieuwe afleveringen worden dan wekelijks op Apple TV+ uitgebracht op woensdag. Bekijk hieronder de trailer voor The Morning Show seizoen 3.

The Morning Show seizoen 3 trailer

De serie volgt het leven van de mensen die voor het ochtendgloren wakker worden en de ochtend talkshows op tv brengen. Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

Dit seizoen wordt de toekomst van het netwerk in twijfel getrokken en worden loyaliteiten tot het uiterste gedreven wanneer een tech-titan interesse toont in UBA. Onverwachte allianties worden gevormd, persoonlijke waarheden worden bewapend en iedereen wordt gedwongen om zijn kernwaarden onder ogen te zien, zowel binnen als buiten de redactiekamer.

The Morning Show heeft rollen voor Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup, Gugu Mbatha-Raw, Nestor Carbonell, Mark Duplass. Jon Hamm, Stephen Fry, Tig Notaro en Nicole Beharie behoren tot de nieuwe gezichten in seizoen drie.

De serie is geïnspireerd op Brian Stelter’s boek Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV en is gemaakt door Michael Ellenberg (The Leftovers). Charlotte Stoudt is de nieuwe showrunner, vanaf seizoen drie. Uitvoerend producent Mimi Leder regisseert.

Apple TV+ heeft inmiddels ook The Morning Show seizoen 4 officieel aangekondigd. De vroege verlenging van de dramaserie komt vóór de première van seizoen drie. Er lijkt ook een optie te zijn voor een The Morning Show seizoen vijf.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...