Originele Power Rangers acteurs herenigd voor 30-jarig jubileum Netflix special

Once a Ranger, always a Ranger. Drie decennia nadat ze een fenomeen zijn geworden, komen leden van de originele cast van Mighty Morphin Power Rangers weer bij elkaar voor de Netflix special Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, die de nalatenschap van Haim Saban’s creatie viert.

In Once & Always zien we Walter Emanuel Jones (Black Ranger Zack), David Yost (originele Blue Ranger Billy), Catherine Sutherland (die de tweede Pink Ranger, Kat, werd in seizoen 3), evenals Steve Cardenas, Karan Ashley en Johnny Yong Bosch (die in seizoen 2 bij de show kwam als respectievelijk de tweede Red Ranger, Rocky, Yellow Ranger, Aisha en Black Ranger, Adam).

Power Rangers Netflix special

Voor Yost – de langstlopende originele Ranger, die de serie in 1996 verliet na vier seizoenen en meer dan 200 afleveringen – is de special een reünie met alle terugkerende cast. Hij zegt dat het vooral heel speciaal is om weer samen te zijn met Jones:

“We went through the audition process together and launched the Power Rangers franchise.”

De special bevat ook Barbara Goodson (stem van Rita Repulsa), Richard Horvitz (stem van Alpha 5) en nieuwe toevoeging Charlie Kersh als Minh, de dochter van de originele Yellow Ranger Trini. Trini werd gespeeld door Thuy Trang, die in 2001 op 27-jarige leeftijd stierf na betrokken te zijn geweest bij een auto-ongeluk. Het is niet bekend of er andere originele castleden bij betrokken zijn, of dat de special een eerbetoon zal zijn aan de originele Green Ranger/Tommy acteur Jason David Frank, die stierf op 49-jarige leeftijd door zelfmoord in 2022.

Power Rangers is een serie die sinds 28 augustus 1993 wordt uitgezonden. De serie werd van 1993 tot 2001 geproduceerd door Saban Entertainment, van 2002 tot 2009 door Disney en sinds 2010 weer door Saban Entertainment.

Het is gebaseerd op de Japanse Super Sentai-series. Echter, de serie is geen nasynchronisatie van Super Sentai, maar een compleet nieuwe productie met Amerikaanse acteurs in de hoofdrollen, afgewisseld met beeldmateriaal uit de Sentai-series. De serie stond gedurende de eerste drie seizoenen bekend als Mighty Morphin Power Rangers. Daarna kreeg de serie elk seizoen een andere naam, beginnend met Power Rangers: Zeo, en werd Power Rangers de algemene overkoepelende naam voor de gehele serie.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always gaat op 19 april 2023 in première op Neftflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...