Our Flag Means Death seizoen 2 vanaf 5 oktober op HBO Max Nederland

Our Flag Means Death seizoen 2 is vanaf 5 oktober 2023 te zien op HBO Max Nederland. Bekijk hieronder de trailer.

Our Flag Means Death is een romantische komedie uit de Amerikaanse periode, gemaakt door David Jenkins. De serie speelt zich af in het begin van de 18e eeuw tijdens de Gouden Eeuw van de Piraterij en volgt de tegenslagen van de gentleman-gedraaide piraat Stede Bonnet (Rhys Darby) en zijn bemanning aan boord van de Revenge terwijl ze naam proberen te maken als piraten en elkaar kruisen. met de beroemde piratenkapitein Blackbeard (Taika Waititi).

Our Flag Means Death seizoen 2

Het tweede seizoen van Our Flag Means Death is (zeer) losjes gebaseerd op de ware avonturen van de 18e eeuwse wannabe piraat Stede Bonnet (Rhys Darby). Nadat hij zijn leven als heer had ingeruild voor een van een swashbuckling buccaneer, werd Stede kapitein van het piratenschip Revenge. Worstelend om het respect van zijn mogelijk muitende bemanning te verdienen, veranderde Stede’s lot na zijn ontmoeting met de beruchte kapitein Blackbeard (Taika Waititi). Tot hun verbazing vonden de totaal verschillende Stede en Blackbeard meer dan vriendschap op zee… Ze vonden de liefde. Nu moeten ze zien te overleven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rhys Darby, Taika Waititi, Ewen Bremner, Joel Fry, Samson Kayo, Con O’Neill, Nathan Foad, Vico Ortiz, Kristian Nairn, Matthew Maher, Guz Khan, David Fane, Samba Schutte, Rory Kinnear, Nat Faxon.

Our Flag Means Death werd van 3 tot 24 maart 2022 uitgebracht op HBO Max. Het kreeg positieve recensies, waaronder lof voor de LGBTQ+-vertegenwoordiging.

Our Flag Means Death seizoen 2 is vanaf 5 oktober 2023 te zien op HBO Max Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

%d bloggers liken dit: