Shrinking seizoen 2 aangekondigd!

Apple TV+ heeft Shrinking seizoen 2 aangekondigd! De vernieuwing van het komisch drama komt na meer dan een maand sinds de door Jason Segel en Harrison Ford geleide serie zijn debuut maakte. De dramedy is momenteel bezig aan zijn achtste aflevering met de titel “Boop”, met wekelijks een gloednieuwe aflevering die elke vrijdag verschijnt. Matt Cherniss, hoofd programmering van Apple TV+, zei in een verklaring:

“We have loved the engaging, touching, and hilarious world of Shrinking since the beginning, and it has been wonderful to watch as audiences around the world continue to connect with these big-hearted characters. We can’t wait for viewers to experience what the cast and creative team have for season two.”

De serie gaat over Jimmy terwijl hij worstelt met het verlies van zijn vrouw, waardoor hij instort tijdens zijn therapiesessies met cliënten. Dit resulteert er echter in dat hij een grote doorbraak heeft met hoe hij zijn klanten zal helpen. Het toont ook het personage van Ford, die Jimmy zal helpen zijn probleem onder ogen te zien.

Shrinking seizoen 2

De serie volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel) die de regels begint te overtreden en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Zijn training en ethiek negerend, merkt hij dat hij enorme, tumultueuze veranderingen aanbrengt in het leven van mensen … inclusief dat van hemzelf.

In de serie zijn er rollen voor Jason SegelHarrison Ford, Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell.

Shrinking wordt ook uitvoerend geproduceerd door Jeff Ingold en Liza Katzer. Het zal worden geproduceerd door Warner Bros. Television en Lawrence’s studio-gebaseerde Doozer Productions als onderdeel van Lawrence’s algemene deal met Warner Bros. TV.

Shrinking seizoen 1 is te kijken  op Apple TV Plus.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...