Outlander seizoen 6 vanaf 7 maart op Netflix

Wanneer verschijnt Outlander seizoen 6 vanaf 7 op Netflix? Dat is een veelgehoorde vraag. Hoewel een achtste seizoen al is aangekondigd en seizoen 7 binnenkort van start gaat in de VS, zitten Netflix-kijkers nog steeds zitten te wachten op seizoen 6. Dit seizoen was al te zien via Ziggo Movies & Series, maar komt nu dan ook binnenkort naar Netflix. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat nieuwe afleveringen vanaf 7 maart 2023 te zien zullen zijn. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Op dit moment zijn de eerste vijf seizoenen van de serie Outlander op Netflix te zien.

Outlander seizoen 6

Het zesde seizoen is gebaseerd op de boeken in Diana Gabaldon’s Outlander-serie. Seizoen 6 zal waarschijnlijk het zesde boek volgen. Dat betekent dat we meer zien van A Breath of Snow and Ashes, dat in 2005 uitgebracht werd.

Seizoen 6 ziet een voortzetting van de strijd van Claire en Jamie om degenen van wie ze houden te beschermen, terwijl ze door de beproevingen van het leven in koloniaal Amerika navigeren. Het is zeker geen gemakkelijke taak om een ​​thuis te stichten in de Nieuwe Wereld, vooral niet in het wilde achterland van North Carolina – en misschien wel het belangrijkste – tijdens een periode van dramatische politieke onrust. De Frasers streven ernaar de vrede te bewaren en te bloeien in een samenleving die – zoals Claire maar al te goed weet – onbewust op weg is naar de revolutie. Tegen deze achtergrond, die de geboorte van de nieuwe Amerikaanse natie inluidt, hebben Claire en Jamie samen een huis gebouwd in Fraser’s Ridge. Ze moeten dit huis nu verdedigen – gevestigd op land dat hun door de Kroon is toegekend – niet alleen tegen externe krachten, maar ook tegen de toenemende strijd en conflicten in de gemeenschap die onder hun hoede valt.

In de serie zijn er hoofdrollen voor Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, Maria Doyle Kennedy, Duncan Lacroix, David Berry, César Domboy, Lauren Lyle, Colin McFarlane en Caitlin O’Ryan. In seizoen 6 waren er ook rollen voor Mark Lewis-Jones, Alexander Vlahos en Jessica Reynolds.

De acht boeken tellende Outlander-serie van Diana Gabaldon heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht en alle boeken hebben de bestsellerlijst van de New York Times vereerd. De Outlander-serie omvat de genres geschiedenis, science fiction, romantiek en avontuur in één verbazingwekkend verhaal.

Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Anne Kenney en Andy Harries zijn uitvoerend producent.

Outlander seizoen 6 is vanaf 7 maart 2023 te zien op Netflix Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...