The Good Mothers vanaf 5 april op Disney Plus

De Italiaanse serie The Good Mothers is vanaf 5 april 2023 te zien op Disney Plus Nederland. De reeks gaat over drie moedige vrouwen in de maffia. Bekijk de trailer hieronder.

The Good Mothers op Disney Plus

The Good Mothers op Disney Plus

The Good Mothers is een meerlagig verhaal dat het schokkende waargebeurde verhaal volgt van drie vrouwen die zijn geboren in de dodelijkste van de Italiaanse maffiaclans, en hoe ze samenwerkten met een moedige vrouwelijke aanklager om het van binnenuit neer te halen. De vrouwen moeten hun eigen families bevechten voor het recht om te overleven en een nieuwe toekomst voor hun kinderen op te bouwen.

De cast bestaat uit Gaia Girace als Denise Cosco, Valentina Bellè als Giuseppina Pesce, Barbara Chichiarelli als Anna Colace, Francesco Colella als Carlo Cosco, Simona Distefano als Concetta Cacciola, Andrea Dodero als Carmine en met Micaela Ramazzotti als Lea Garofalo.

Gebaseerd op het aangrijpende boek van de met een Foreign Press Association bekroonde journalist Alex Perry en verfilmd door BAFTA-genomineerde Stephen Butchard (Bagdad Central, The Last Kingdom), wordt het project geregisseerd door BAFTA en EMMY-genomineerde Julian Jarrold (The Crown, Becoming Jane) en de bekroonde Elisa Amoruso (Sirley, Chiara Ferragni: Unposted) en wordt geproduceerd door House Productions (Sherwood, The Wonder) en Wildside (My Brilliant Friend, Anna).

De aankomende Disney Plus serie neemt deel aan het 73ste Internationale Filmfestival van Berlijn in de sectie “Berlinale Series”, waar de eerste twee afleveringen hun wereldpremière zullen beleven op 21 februari. The Good Mothers is genomineerd voor de Berlinale Series Award.

The Good Mothers is vanaf 5 april 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...