Outlander seizoen 7 verschijnt 16 juni | Bekijk de trailer

Starz heeft de trailer uitgebracht van Outlander seizoen 7, het voorlaatste seizoen van het populaire historische fantasiedrama, met in de hoofdrollen Caitriona Balfe en Sam Heughan. De video geeft fans een blik op het actievolle seizoen waarin de familie Fraser de gevolgen van de Amerikaanse evolutie onder ogen ziet. De serie keert op 16 juni terug in de Verenigde Staten. Bekijk hieronder de trailer van Outlander seizoen 7.

In Nederland zijn de eerste zes seizoenen te zien op Netflix. Wanneer Outlander seizoen 7 zal verschijnen op Netflix is voor nu niet bekend.Outlander seizoen 7 trailer

In seizoen 7 worden Jamie, Claire en hun familie gevangen in de gewelddadige geboorte van een opkomende natie terwijl legers ten oorlog marcheren en Britse instellingen afbrokkelen in het licht van gewapende rebellie. Het land dat de Frasers hun thuis noemen, verandert – en zij moeten mee veranderen. Om te beschermen wat ze hebben gebouwd, moeten de Frasers door de gevaren van de Revolutionaire Oorlog navigeren. Ze leren dat om te verdedigen waar je van houdt, je het soms achter je moet laten. Terwijl het conflict hen uit North Carolina naar het hart van deze strijd voor onafhankelijkheid trekt, worden Jamie, Claire, Brianna en Roger geconfronteerd met onmogelijke beslissingen die het potentieel hebben om hun familie uit elkaar te drijven.

In de serie zijn er hoofdrollen voor Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, Maria Doyle Kennedy, Duncan Lacroix, David Berry, César Domboy, Lauren Lyle, Colin McFarlane en Caitlin O’Ryan. In seizoen 6 waren er ook rollen voor Mark Lewis-Jones, Alexander Vlahos en Jessica Reynolds.

De acht boeken tellende Outlander-serie van Diana Gabaldon heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht en alle boeken hebben de bestsellerlijst van de New York Times vereerd. De Outlander-serie omvat de genres geschiedenis, science fiction, romantiek en avontuur in één verbazingwekkend verhaal.

Outlander is uitvoerend geproduceerd door Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Andy Harries en Jim Kohlberg. Het wordt geproduceerd door Tall Ship Productions, Left Bank Pictures en Story Mining & Supply Co., in samenwerking met Sony Pictures Television.

Voorafgaand aan de première van het zevende seizoen is Outlander al verlengd voor het achtste en laatste seizoen. Starz heeft ook een Outlander-prequel aangekondigd getiteld Outlander: Blood of My Blood, die het liefdesverhaal van Jamie’s ouders, Brian Fraser en Ellen Mackenzie, zal verkennen.

De serie keert op 16 juni terug. Het nieuwe seizoen wordt gesplitst in twee helften, waarbij de tweede helft pas in 2024 zal debuteren.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...