Outlander seizoen 7 verschijnt 19 juni in Nederland bij Ziggo

Outlander seizoen 7 is in Nederland exclusief te zien bij Ziggo en gaat vermoedelijk een jaar later ook in première op Netflix. Het is het voorlaatste seizoen van het populaire historische fantasiedrama, met in de hoofdrollen Caitriona Balfe en Sam Heughan.  

Outlander seizoen 7 gaat op 19 juni 2023 van start bij Ziggo Movies & Series. Dit is drie dagen na de Amerikaanse première. Elke week verschijnt er maandag een nieuwe aflevering. Het zevende seizoen wordt opgedeeld in twee delen. Dus na de eerste 8 afleveringen wordt er een pauze ingelast. De resterende afleveringen gaan in 2024 in première. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 7 van Outlander op Netflix Nederland zal verschijnen.Outlander seizoen 7 bij Ziggo

In seizoen 7 worden Jamie, Claire en hun familie gevangen in de gewelddadige geboorte van een opkomende natie terwijl legers ten oorlog marcheren en Britse instellingen afbrokkelen in het licht van gewapende rebellie. Het land dat de Frasers hun thuis noemen, verandert – en zij moeten mee veranderen. Om te beschermen wat ze hebben gebouwd, moeten de Frasers door de gevaren van de Revolutionaire Oorlog navigeren. Ze leren dat om te verdedigen waar je van houdt, je het soms achter je moet laten. Terwijl het conflict hen uit North Carolina naar het hart van deze strijd voor onafhankelijkheid trekt, worden Jamie, Claire, Brianna en Roger geconfronteerd met onmogelijke beslissingen die het potentieel hebben om hun familie uit elkaar te drijven.

In de serie zijn er hoofdrollen voor Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, Maria Doyle Kennedy, Duncan Lacroix, David Berry, César Domboy, Lauren Lyle, Colin McFarlane en Caitlin O’Ryan. In seizoen 6 waren er ook rollen voor Mark Lewis-Jones, Alexander Vlahos en Jessica Reynolds.

De acht boeken tellende Outlander-serie van Diana Gabaldon heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht en alle boeken hebben de bestsellerlijst van de New York Times vereerd. De Outlander-serie omvat de genres geschiedenis, science fiction, romantiek en avontuur in één verbazingwekkend verhaal.

Outlander is uitvoerend geproduceerd door Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Andy Harries en Jim Kohlberg. Het wordt geproduceerd door Tall Ship Productions, Left Bank Pictures en Story Mining & Supply Co., in samenwerking met Sony Pictures Television.

Voorafgaand aan de première van het zevende seizoen is Outlander al verlengd voor het achtste en laatste seizoen. Starz heeft ook een Outlander-prequel aangekondigd getiteld Outlander: Blood of My Blood, die het liefdesverhaal van Jamie’s ouders, Brian Fraser en Ellen Mackenzie, zal verkennen.

De serie keert op 16 juni terug. Het nieuwe seizoen wordt gesplitst in twee helften, waarbij de tweede helft pas in 2024 zal debuteren.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...