Paddington in Peru vanaf januari 2025 in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

De eerste trailer voor Paddington 3, ook wel bekend als Paddington in Peru, is vrijgegeven.

Paddington in Peru is de derde film in de geliefde Paddington-franchise, die is gebaseerd op het literaire kinderpersonage gecreëerd door Michael Bond. De nieuwe film verschijnt 23 januari 2025 in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk hieronder de trailer van Paddington in Peru.

Paddington in Peru trailer

In Paddington in Peru zal de geliefde beer op reis gaan om zijn tante Lucy te bezoeken in het Amazone-regenwoud met de familie Brown.

Ben Whishaw vertolkt opnieuw de stem van Paddington in de komende film, terwijl Imelda Staunton haar rol als tante Lucy opnieuw vertolkt. Ook keert Hugh Bonneville terug als Henry Brown, Julie Walters als Mrs. Bird, Jim Broadbent als Samuel Gruber, Madeleine Harris als Judy Brown en Samuel Joslin als Jonathan Brown.

Emily Mortimer vervangt ondertussen Sally Hawkins als Mrs. Brown, terwijl Olivia Colman zich bij de cast voegt als The Reverend Mother en Antonio Banderas als Hunter Cabot.

Rachel Zegler werd aanvankelijk genoemd om een ​​personage te spelen genaamd Gina Cabot. Ze moest echter stoppen met de film vanwege de staking van de Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) in 2023. Haar rol wordt nu gespeeld door Carla Tous.

Dougal Wilson regisseert de derde Paddington-film, terwijl het scenario is geschreven door Mark Burton, Jon Foster en James Lamont. Zowel Paddington uit 2014 als Paddington 2 uit 2017 werden geregisseerd door Paul King.

Paddington in Peru verschijnt 23 januari 2025 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...