Trailer voor sequel My Spy: The Eternal City

De eerste My Spy: The Eternal City trailer is uitgebracht. Het is een aankomend vervolg op My Spy uit 2020. De film met in de hoofdrollen Dave Bautista en Chloe Coleman. In juli verschijnt deze op Amazon Prime Video.

Bekijk hieronder de trailer van My Spy: The Eternal City.

My Spy: The Eternal City

De langverwachte opvolger van de actiekomedie uit 2020 herenigt een geliefde cast onder leiding van Dave Bautista en Chloe Coleman in een feelgood familieavontuur dat zich afspeelt op enkele van de meest legendarische bestemmingen van Europa. Wanneer het middelbare schoolkoor van Sophie (Coleman) wordt geselecteerd voor een Italiaanse tournee die culmineert in een optreden voor de paus in Vaticaanstad, ziet JJ (Bautista) dit als een kans om een ​​band op te bouwen met zijn nieuwe stiefdochter. Dus biedt hij zich vrijwillig aan om de groep te helpen begeleiden. de Venetiaanse grachten, over de beroemde bruggen van Florence en naar de meest historische bezienswaardigheden van Rome. In plaats daarvan ontdekt hij dat hij en Sophie onwetende pionnen zijn geworden in een terroristisch complot dat een einde zou kunnen maken aan de wereld zoals wij die kennen.”

Samen met Dave Bautista en Chloe Coleman zijn er in het vervolg ook rollen voor Kristen Schaal, Flula Borg, Craig Robinson, Billy Barratt, Taeho K, Anna Faris en Ken Jeong.

My Spy: The Eternal City wordt geregisseerd door Peter Segal, die zowel de eerste film in de franchise regisseerde als Tommy Boy uit 1995, 50 First Dates uit 2004 en Get Smart uit 2008. Segal schreef het scenario samen met Erich Hoeber en Jon Hoeber. Hij produceert de film ook samen met Bautista, Chris Bender, Jake Weiner, Robert Simonds, Gigi Pritzker en Jonathan Meisner.

Hoewel het oorspronkelijk de bedoeling was om in april 2020 in de Amerikaanse bioscopen uit te komen, werd de film uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Amazon Studios kocht de rechten op de film in april 2020.

My Spy: The Eternal City is vanaf 18 juli 2024 wereldwijd te streamen op Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...