Kevin Spacey in tranen tijdens interview met Piers Morgan: “I Can’t Pay My Bills”

De Amerikaanse acteur Kevin Spacey geeft toe dat hij in het verleden “te handtastelijk” geweest is. Dat verklaarde hij in een interview met de Britse journalist Piers Morgan. Spacey ontkent dat hij zich daarbij agressief gedroeg. Verder vertelt Spacey in het interview dat hij miljoenen schulden heeft en helemaal aan de grond zit.

De acteur raakte in 2017 zijn rol in de Netflixserie House of Cards kwijt na de aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag. Eerder dit jaar werd gemeld dat de acteur een schikking had getroffen met het productiebedrijf achter de serie. Spacey zei in zijn eerste lange interview sinds hij de afgelopen jaren de meeste rechtszaken wegens seksueel wangedrag tegen hem had gewonnen:

“I have nothing to hide and I want to live a more open life than the one that I did.” 

Het ruim een ​​uur durende interview van Piers Morgan Uncensored ging niet alleen over de aantijgingen tegen hem, maar ook over de mentale toestand van de tweevoudige Oscar-winnaar, zijn seksualiteit, zijn jeugd en zijn zwaar getroffen financiën.

Spacey brak toen hij zei dat zijn huis in Baltimore failliet is verklaard en tijdens een uitverkoop zou worden geveild. Hij zei:

“I’m not quite sure where I’m going to live now.”

Hij zei ook dat zijn moeder er niet in slaagde hem te verdedigen tegen zijn neonazistische vader. Spacey, die zich identificeert als homo, zei:

“I’ve spent so many years not wanting to talk about myself and avoiding questions about my personal life and my sexuality.” 

Na beschuldigingen van acteur Anthony Rapp in 2017 was Spacey “in a very, very dark place.”Kevin Spacey bij Piers Morgan

Spacey zou tussen 2001 en 2013 meerdere mannen bij het kruis hebben gegrepen en iemand hebben aangezet tot seksuele handelingen. In die periode was hij artistiek directeur van het Old Vic-theater in Londen. Spacey begon te huilen in de beklaagdenbank toen de jury het vonnis bekendmaakte. “Dank je wel,” schreeuwde hij uit om vervolgens met een tissue zijn tranen te deppen.

Spacey had er al een rechtszaak op zitten: hij werd vorig jaar vrijgesproken in de zaak die Anthony Rapp tegen hem had aangespannen. Die collega-acteur zegt dat hij in 1986 ongewenst seksueel is benaderd door Spacey. Maar een jury in New York wees de claim af. De gevallen steracteur heeft altijd ontkend dat hij mensen heeft aangerand. Hij zei eerder dat hij bij vrijspraak weer aan de slag kan in Hollywood.

Spacey brak in de jaren 90 door bij het grote publiek met filmrollen in Glengarry Glen Ross, L.A. Confidential en The Usual Suspects. Voor die laatste film kreeg hij een Oscar voor beste mannelijke bijrol. Voor zijn rol in American Beauty sleepte hij in 2000 een Oscar in de wacht voor beste mannelijke hoofdrol. Ook was hij vijf seizoenen lang te zien als Frank Underwood in de succesvolle Netflix-serie House of Cards. Netflix ontsloeg Spacey naar aanleiding van de beschuldigingen. De afgelopen periode heeft de acteur zijn werk voorzichtig weer opgepakt. Zo was hij te zien in de dramafilm The Man Who Drew God.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...