Piece by Piece trailer vertelt het levensverhaal van Pharrell Williams met een unieke twist

Bereid je voor op een unieke kijk op het biopic-genre met de officiële trailer voor Piece by Piece. Deze film is gebaseerd op de Amerikaanse singer-songwriter Pharrell Williams en in tegenstelling tot andere films wordt deze biopic verteld met behulp van LEGO.

Bij een eerste blik op de officiële trailer zou je kunnen denken dat het weer een LEGO-filmproductie is, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is. De film begint met Williams die zijn idee deelt om zijn levensverhaal te vertellen met behulp van de iconische speelgoedstenen, terwijl filmregisseur Morgan Neville bedenkt of hij een grapje maakte of niet. Vervolgens wordt de muziekvideo “Happy” opnieuw gemaakt en wordt vervolgens zijn verhaal gedeeld, zoals hoe hij een uniek kind was en hoe hij verliefd werd op muziek. En net zoals in The LEGO Movie, waar meesterbouwers alles kunnen creëren met behulp van hun verbeelding, doet Williams hetzelfde, maar dan met LEGO-stenen die zijn muziek vertegenwoordigen.

Piece by Piece

Piece by Piece is een ongekende filmervaring waarin de genialiteit en creativiteit van Pharrell Williams blokje voor blokje met LEGO tot leven worden gebracht. Want een traditionele biopic is niks voor Pharrell, hij vertelt zijn levensverhaal veel liever op een manier die de verbeelding aanspreekt. Die unieke visie heeft geleid tot Piece by Piece, een film die in geen enkel hokje te plaatsen is en de kijker meeneemt naar een LEGO-wereld waarin alles mogelijk is.

De muziekfilm is geregisseerd door Morgan Neville. Het vertelt het verhaal van het leven van de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams (die originele muziek schrijft, coproduceert en de hoofdrol speelt) in de stijl van Lego-animatie. Het is een coproductie tussen The Lego Group, Williams’ eigen I Am Other en Neville’s Tremolo Productions. Het wordt de vijfde Lego-film en de eerste na het einde van de filmserie van Warner Bros. Pictures. Williams fungeert ook als producer. Met in de hoofdrollen Williams, Gwen Stefani, Kendrick Lamar, Timbaland, Justin Timberlake, Busta Rhymes, Jay-Z en Snoop Dogg.

Piece by Piece draait vanaf 7 november in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...