The Angry Birds Movie 3 officieel aangekondigd

Rovio Entertainment heeft aangekondigd dat de productie van The Angry Birds Movie 3 officieel is begonnen na ruim vier jaar sinds de bioscooprelease van het tweede deel. Het vervolg uit 2016 slaagde er niet in zijn voorganger te overtreffen door slechts minder dan de helft van de bruto box office te verdienen, met $ 152,8 miljoen.

De aankondiging van Angry Birds Movie 3 kwam ook met de release van de eerste teaser trailer, die de terugkeer van Red (Jason Sudeikis) plaagde. Daarnaast zal Frozen-acteur Josh Gad ook zijn rol als Chuck opnieuw vertolken in het derde deel. Er is momenteel nog geen releasedatum aan het project verbonden.

Bekijk hieronder de teaser van The Angry Birds Movie 3.

The Angry Birds Movie 3

De film wordt geregisseerd door John Rice op basis van een scenario geschreven door Thurop Van Orman. Laatstgenoemde is tevens uitvoerend producent naast Toru Nakahara. De film wordt geproduceerd door John Cohen, Dan Chuba, Carla Connor en Namit Malhotra. De film is een productie van Rovio, SEGA en Prime Focus Studios, waarbij DNEG Animation de storyboards, kunstontwikkeling en animatie verzorgt. Ondertussen verwelkomt het ontwerpteam van de threequel de terugkeer van productieontwerper Jeanie Chang en karakterontwerper Francesca Natale. Ze worden vergezeld door Vadim Bazhanov als hoofd van het verhaal en Sarah K. Reimers als hoofdredacteur.

Alexandre Pelletier-Normand, CEO bij Rovio Entertainment, vertelde:

“The Angry Birds brand knows no bounds, and an all-new Angry Birds adventure underscores how the worlds and narratives crafted in our games can seamlessly transcend into the realm of film and beyond. Rovio is fully committed to creating entertainment that sparks imagination across various platforms. We’ve seen continuous success in everything from games and feature films to licensed products and amusement parks, and we are thrilled to return once again to the vibrant Angry Birds world with our new partners.”

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...