Poker Face vanaf 5 januari in Nederlandse bioscoop

Poker Face, met en geregisseerd door Russell Crowe, is vanaf donderdag 5 januari 2023 in de bioscoop te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Een tech-miljardair nodigt zijn vrienden uit voor een pokeravond met immens hoge inzet. Om te kunnen spelen, moeten ze echter hun geheimen prijsgeven.

Poker Face film

Poker Face film

In de wereld van poker met hoge inzetten schittert Russel Crowe als tech-miljardair en gokker Jake Foley. Hij nodigt zijn beste vrienden uit op zijn landgoed voor een pokeravond die ze nooit zullen vergeten en geeft ze de kans om meer geld te winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het echter wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen … hun geheimen. Naarmate de avond vordert, ontdekken de vrienden wat er echt op het spel staat.

De film is geregisseerd door Russell Crowe. Daarnaast speelt hij ook de hoofdrol. Tevens zijn er rollen voor Liam Hemsworth, RZA, Elsa Pataky, Aden Young, Steve Bastoni, Daniel MacPherson, Brooke Satchwell, Molly Grace, Paul Tasson, Jack Thompson.

Poker Face is vanaf 5 januari 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...