Poster voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Lionsgate heeft een poster uitgebracht voor de prequel The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, met in de hoofdrollen Rachel Zegler en Tom Blyth. De film draait vanaf 16 november 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de poster.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Jaren voordat hij de tirannieke president van Panem zou worden, is de 18-jarige Coriolanus Snow de laatste hoop voor zijn vervagende afstamming, een eens zo trotse familie die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Nu de 10e jaarlijkse Hunger Games snel nadert, is de jonge Snow gealarmeerd wanneer hij wordt toegewezen als mentor aan Lucy Gray Baird, een meisje van het verarmde District 12. Maar nadat Lucy Gray alle aandacht van Panem opeist door uitdagend te zingen tijdens de oogstceremonie, denkt Snow dat hij de kansen in hun voordeel kan omdraaien. Door hun instinct voor showmanschap en hernieuwde politieke kennis te verenigen, zal Snow en Lucy’s race tegen de klok om te overleven uiteindelijk onthullen wie een zangvogel is en wie een slang.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman, Viola Davis.

De film is gebaseerd op de prequel-roman van Suzanne Collins, die in 2020 werd uitgebracht. Geschreven door Michael Lesslie op basis van een concept van Collins en Michael Arndt, zal de film worden geregisseerd door Francis Lawrence, regisseur van The Hunger Games-films. Het zal worden geleid door franchiseproducent Nina Jacobson en haar productiepartner Brad Simpson, samen met Francis Lawrence. Suzanne Collins, Tim Palen en Jim Miller zullen optreden als uitvoerende producenten.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes draait vanaf 16 november 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...