Trailer voor Kraven the Hunter met Aaron Taylor-Johnson

Na online gelekt te zijn, is de trailer van Kraven the Hunter officieel uitgebracht. Hierin krijgen we een voorproefje van Aaron Taylor-Johnson terwijl hij verandert in de iconische jager van Marvel.

Het gerucht ging oorspronkelijk dat de trailer later deze week zou uitkomen, maar uiteindelijk lekte hij eerder vandaag online. In de korte trailer lijkt het oorsprongsverhaal van Kraven (gespeeld door Aaron Taylor-Johnson) iets te zijn veranderd.

In plaats van verschillende drankjes te consumeren zoals in de strips, verwijst de trailer naar Kraven die zijn kenmerkende bovenmenselijke kracht en behendigheid krijgt na een leeuwenaanval als kind. De trailer toont ook enkele andere acteurs die in de film zullen spelen, waaronder Russell Crowe, Ariana DeBose en meer.

Bekijk hieronder de trailer van Kraven the Hunter.

Kraven the Hunter trailer

In Kraven the Hunter zal Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) de hoofdrol spelen van de titulaire Spider-Man-slechterik, een Russische immigrant genaamd Sergei Kravinoff. In de film, die wordt aangekondigd als het volgende hoofdstuk van Sony’s Spider-Man Universe, gaat hij op een missie om te bewijzen dat hij de grootste jager ter wereld is.

Naast Taylor-Johnson zijn er rollen voor Fred Hechinger (Fear Street Trilogy, The White Lotus) als Chameleon, de halfbroer van Kraven; Oscar-genomineerde Ariana DeBose (West Side Story) als Calypso, de gelegenheidspartner en liefhebber van Kraven; Russell Crowe en Levi Miller in geheime rollen. Christopher Abbott en Alessandro Nivola zijn ook genoemd als de belangrijkste schurken.

Kraven the Hunter is geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde J.C. Chandor (A Most Violent Year) op basis van een scenario dat mede is geschreven door Richard Wenk (The Equalizer-films), Matt Holloway en Art Marcum. Avi Arad en Matt Tolmach produceren het project.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...