Pretty Woman De Musical vanaf september 2023 in Nederland in Beatrix Theater Utrecht

Stage Entertainment Nederland brengt de musical Pretty Woman, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1990, vanaf 21 september 2023 in het Beatrix Theater Utrecht.

De meest geliefde romantische komedie van Hollywood – nu als musical. Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.Cast Pretty Woman musical

De cast van de musical Pretty Woman krijgt steeds meer vorm. Shanna Slaap speelt de hoofdrol van Vivian Ward. Zij treedt hiermee in de voetsporen van Julia Roberts. Jan Kooijman maakt zijn musicaldebuut en kruipt in de huid van zakenman Edward Lewis, die in de gelijknamige film werd gespeeld door Richard Gere.

Daarnaast zijn er rollen voor Dana van der Geer, Mitch Wolterink, Reinier Démeijer, Jimi Hendrikse, Anouk Rietveld, Martijn van Voskuilen, Fatty-Jay Shaw, Calvin Kromheer, Dorith Creebsburg, Derick Pieter, Marcel Visscher, Froukje Zuidema, Darcey Roosenboom, Amadeus Williams, Isabelle Verder, Victor Marinus en Jessy Cuello.

Pretty Woman de Musical in Nederland

De succesvolle, keiharde zakenman Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Maar hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward – ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk…

De musical ging in 2018 in première in Chicago waarna een run van 448 voorstellingen op Broadway volgde. Pretty Woman brak – al vóór de première – vier keer het box office-record in Broadway’s Nederlander Theatre en won drie keer de Audience Choice Award.

De muziek is van Grammy Award winnaar Bryan Adams (Summer of ’96, Heaven, Run to You) en songwriter partner Jim Vallance. Het script is geschreven door de regisseur en de scenarioschrijver van de originele film, Garry Marshall en J. F. Lawton. De Nederlandse regie is in handen van Carline Brouwer.

Boek nu alvast je tickets hier. Pretty Woman de Musical is vanaf september 2023 te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Afbeelding via Stage Entertainment

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...